Bryllupskake i lilla og hvitt

Lik

DSC_0797

Har bare lyst å si puhhh… Da er første bryllupskake trekt med hvit marsipan på tur ut til et brudepar i dag. Det er jo i grunn en ære å få tilliten til å lage kake til en så stor dag. Det morsomste med denne ordren er at jeg har laget brudebuketten, bordpynten og bryllupskaken…så jeg føler jeg har laget full pakke. Jeg trekte kaken i ekstra hvit marsipan, farget marsipan i lilletoner til sommerfugler, og brukte en ekte Vanda Orkide til blomst på kaken, som er samme som bruden har i brudebuketten. Lilla er favoritt fargen og har selvfølgelig vært en rød tråd gjennom alle arbeidene.

DSC_0798

Jeg bakte vanlig sukkerbrødbunn etter mammas oppskrift, hvilket alltid blir perfekt. Så delte jeg bunnene i tre og dynket de med melk i blandet vaniljeekstrakt. Den største kaken fylte jeg med bringebær, valnøtter og vaniljekrem i første lag, andre lag er fylt med bringebærmousse. Kake nr. 2 er fylt med blåbærostekrem og friske bringebær, og vaniljekrem og bringebær i det andre laget. Den minste kaken er som den første. Slik er det da mulig å få flere smaker inn i en kake hvilket jeg synes var lurt.

DSC_0761 DSC_0765 DSC_0767 DSC_0768 DSC_0771

Da er det bare å håpe at kaken står til forventningene og at de lever lykkelig i alle sine dager.

DSC_0800

One thought on “Bryllupskake i lilla og hvitt

Legg igjen en kommentar