Bursdagsfeiring

Lik

DSC_0702

Da var det feiret en 4 åring og en 13 åring i løpet av to uker. I dag fikk jeg ikke tatt bilder av dagens kakebord før de var oppspist, en liten flis kremkake igjen, sitronterten var oppspist litt Mud Cake igjen og noen blåbærsnurrer i fryseren…men det er utrolig moro å stelle i stand bursdag når det blir spist og komplimentene kommer.

Så hva serverer man? Til min 4 åring serverte vi pølser i ferske pølsebrød etter 4 åringens ønske. Da Dumbo og alle verdens elefanter er favorittdyret, bestilte jeg cupcakestick med Dumbo og mammaen på Etsy. Det ble jo selvfølgelig en suksess. Lagde deilige sjokoladecupcakes med creamcheese sjokolade frosting. Så lagde jeg Marit som har Bakeprosjektet sin moussekake, med bringebær-lime og hvit sjokolade mousse, kanelsnurrer med glasur som jeg kaldhevet og stekte så de ble helt ferske, og  pistasjrullekake med creme mousseline og jordbær. Da 4 åringen er som alle andre jenter i den alderen, ble prinsesse tema for tallerkener og stæsj. Men…her i byen har vi en fantastisk flink dame som driver å origami og på instagram kan du følge henne på @foldyouso…hun hadde på bestilling brettet kaniner og elefanter i pasteller som vi plasserte utover bordet, de ligger nå i en lekekoffert og er stor suksess å leke med…de er så fine:))

DSC_0707 DSC_0691 DSC_0690 DSC_0704 DSC_0696

DSC_0698

Så var det 13 åringen, når mamma begynner å bli teit så er jeg no hvertfall glad for at jeg kan bake godt nok;) Bestillingen var klar, sitronterte, Mississippi Mud Pie, blåbærsnurrer med cremefraiche og Souheila sin kremkake på Hele Norge Baker, bare at jeg trakk den i marsipan. Tre pizzaer ble også bakt, servert med salat og rømmedressing, en barnevennlig variant med kjøttdeig og pepperoni, Creme Fraiche og pestooliven, med kjøttdeig og italiensk salami, og den siste med tomatsaus, mozarella, serrano, blåmuggost, ruccola, rødløk og balsamico. To biter igjen så der var det ingen sultene mager hverfall. Da var en koselig dag over og man kjenner at man er lykkelig over hvilken rikdom barn gir livet. Husk at vi er heldige, vi som får være tilstede på slike dager:)

DSC_0869 DSC_0870 DSC_0893 DSC_0890

2 thoughts on “Bursdagsfeiring

  1. Uhmmm. Kanelsnurrer med glasur er et flott minne fra mine barnebursdager i DK. Mammaen min pyntet de som små ansikter med godteri (alltid smilefjæs selvfølgelig). Håret var flettet av malaco snørrebånd (heter vist noe annet her i Norge).
    Takk for fine oppskrifter og lykke til i Hele Norge Baker.
    Hilsen Line

  2. Som du har stått på, og så fint det ble! Hurrameghei det var mye godsaker på bordet, mmmm! Skulle til og si at pistasjerullen hørtes nydelig ut, men så så alt liksom så godt ut 😀 Likte veldig godt de origami figurene også, så utrolig luddig bord dekorasjon 😀 Hats off to you! x

Legg igjen en kommentar