Dulce de leche-karamellsaus

Lik

 

DSC_0574

 

DULCE DE LECHE-KARAMELLSAUS

 

Nå skal dere få en fantastisk god og enkel ide. Jeg har nemlig laget flere bokser DULCE DE LECHE, som er kondensert søt melk. Du kjøper altså bokser med kondensert melk, viktig at den er søt. Jeg kjøpte mine på Asiatisk Matsenter da jeg ikke fant det noen andre plasser, og jeg lager flere bokser når jeg først koker. Det er viktig at de koker i ca. 3 timer, og at de er dekket med vann. Det betyr at du må fylle på vann etterhvert som det fordampes. Åpnes når de er avkjølt.

Hva brukes det til…vel…IS er de ekstremt god på, ungene mine spiste det på nystekte boller. Da har et lite hint av HaPå smak i seg, men konsistensen er mere karamellaktig. Deilig i kaker og i makroner. Ja egentlig er det lett å finne noe å ha det på….Verdt å prøve spør du meg:)

DSC_0558

OPPSKRIFT

  • Ønsket antall bokser legges i vann
  • Kokes i 3 timer
  • Avkjøles
  • Åpnes og brukes på kaker eller til desserter
  • Uåpnet boks er holdbar lenge da den er hermetisert

DSC_0572

2 thoughts on “Dulce de leche-karamellsaus

Legg igjen en kommentar