Hele Norge Baker Preimerefest pluss pluss pluss

Lik

 

DSC_7193-2 DSC_7199 DSC_7202

Dagen startet med radiointervju på NRK NORDNYTT, litt rart å våkne til sin egen stemme…deretter ble jeg oppringt av noen som spurte meg om noe som jeg ikke kan si noe om enda…men hvertfall ganske kult å bli spurt. Så har jeg fått forespørsel om jeg vil være ukens blogger på Matbloggesentralen…så koser jeg meg med at jeg har vært på topp 9 og og 12 på MATPRAT…og ikke minst responsen på bildene jeg tok til bloggen min, som Kvitebjørn Foto hadde ansvar for. Det var mye som plutselig skjedde på en gang:)

safe_image.php

Så er dagen kommet, i dag vender jeg nesen sørover og til Oslo. Nå er det premierefest og alt det måtte bringe med seg. Jeg og Aina skal først dra til Knut Olav, en av de andre deltagerne. Der møtes vi for å gjøre siste finish på våre kaker som vi skal ha med på festen. Torsdag drar vi inn til byen for å spise og kose oss, og på kvelden er det førpremiere på HELE NORGE BAKER, på norges eldste konditori, Halvorsens Konditori…jeg kjenner jeg gruegleder meg. Hvordan blir man å se ut?? Hva var det jeg sa?? Ser jeg normal ut eller er jeg rød i toppen?? Ja og sånn svirrer tankene rundt under den blonde manken. Ikke akkurat verdensproblem ,men det er nå her jeg er akkurat nå. Hvis man regner et år fra i fjor og til nå, så er det rimelig mye som har skjedd. Hele Norge Baker har vært fantastisk så lenge det varte, bloggingen er blitt noe jeg koser meg med, så alt i alt har jeg fått utrolig mange opplevelser og bekjentskaper gjennom dette året.

1625751_759629827399183_1653546490_n

Og nå begynner det, tv og heile pakken. Har aldri hatt noen drøm om å komme på tv, men kjenner at det var en morsom opplevlese. Å…jeg hadde vel ikke sagt nei til et program ala Nigella…det er blitt en liten drøm, sammen med bakebok og et lite deilig bakeri. Så var det disse drømmene, det er jo bare å lukke øya så er de virkelig. Hva har man lært av dette året, jo… å leve i nuet, våge å satse, tro på seg selv, by på seg selv og å være seg selv. Så får jeg heller trekke hetta over huet om det blir sikkelig ille:))

1045046_10151425980766148_1793638949_n

Her fra portrett intervjuet de lagde av alle, og nå var de hos meg:) REALITY in the KITCHEN:)

 

4 thoughts on “Hele Norge Baker Preimerefest pluss pluss pluss

  1. Lykke til Camilla, husk å stole på eget talent, og holde hodet kaldt og hjertet varmt, så vil du komme langt i konkurransen. Klem fra Lillian Bjørklund

Legg igjen en kommentar