Kontakt meg

Lurer du på noe om bakingen min? Har du lyst å bestille kake eller bakst? Da må du kontakte meg på Bakerinnen

13 thoughts on “Kontakt meg

 1. Oppdaget nettopp at du hadde blogg, og HURRA for det! Elsker oppskriftene dine, de er så kreative og litt utenom det vanlige! Du er min favoritt på «Hele Norge Baker», og du leverer hver gang! Krysser fingrene for at du vinner. STÅ PÅ! 😀

 2. Da har jeg prøvd ut oppskriften på dine horn. Jeg må si at jeg ALDRI har fått så flott bakst noen gang…. Helt utrolig. Ser jo jaggu ut som om jeg skulle ha kjøpt de hos Baker’n Hehe…. Takk for fin oppskrift. Kan jo også si at jeg nå har nominert deg til «årets matblogger» på mathallen.no….. Håper flere nominerer deg, du er KNALL!!! Nå må jeg snike meg ut på kjøkkenet for å ta et horn…hihi.
  Ha en fin dag.

  hilsen Kristine

 3. Hei igjen,inspirerende å se deg bake med lidenskap.Ønsket å se denne kransekakehornet du baket pyntet med blomster,de var noe annet og nydelig.Har lyst å prøve jeg også men fanr ingen bilde hvor hele hornet vises.Elsker blomster så jeg ville ha denne delen med også.Hvilke blomster kan brukes?,noen er jo giftige så de må jeg jo holde meg unna.Flott om du tar deg tid å svare:). Inga

 4. Igår lagde jeg kyllingsuppe med kokos, stablebrød m timian, basilikum og parmesan og nøttebunn m syrlig eplekrem. Gode oppskrifter! Fantastisk og gøy med nye smaker!
  Esther

 5. Hei Bakerinnen og takk for fine oppskrifter. Lurte bare på en ting. I oppskriften for naan brød så står det ikke noe om at de våte ingrediensene (yogurt, olivenolje og egg) skal varmes opp før man har mel o.l. oppi for heving. Har ikke erfaring med det. Kanskje det bare er en utelatelse i beskrivelsen. Skal ha indisk aften her så jeg vil gjerne gjøre det riktig. Har en annen oppskrift på naan brød som jeg ikke er helt fornøyd med så jeg vil prøve ut din. 🙂 Takk for svar på forhånd. 🙂

 6. Hei!
  Tusen takk for at du deler dine oppskrifter med oss, fantastisk inspirerende.
  Jeg lurer på hvilen type paiform du bruker,syns alltid det er et pes med de ildfaste formene i keramikk,tungvindt å få opp kakestykker.

 7. Hei Kamilla! Har vært innom «Bakerinnen» og synes bakverkene jeg har smakt er veldig gode. Jeg lurte bare på om du har noen anelse om hvor man kan kjøpe hele korn av hvete?
  Emilie

 8. Hei,

  Jeg så skolebollene du posted på Instagram forrige uke og lurer på om jeg kan finne oppskriften et sted på hjemmesiden din? Prøvde å lete, men fant det ikke. Har du mulighet å sende det til meg eller sende meg linken? Det hadde vært absolutt super, de så utrolig godt ut og har så lyst å lage de.

  Hilsen
  Laura

Legg igjen en kommentar