Bakerinnen 2014

Lik

10347610_10154716219775183_954493947704104615_n 10712694_10154716220755183_1913869407866147973_n

10357834_10152278415646148_5218676498739398411_n 1782171_10154716209045183_5257293909464085006_n

Så har det gått et år, et år som min venninne spådde som ÅRET DA ALT SKAL SKJE. Jeg sitter vel nå å tenker at enten hadde hun sikkelig flaks i spådommen sin eller så er hun klarsynt, for for min del så har det vel skjedd så utrolig mye som jeg aldri kunne drømt om. Nå når året nå er omme så sitter jeg som eier og driver av mitt eget lille håndverksbakeri i Harstad, og har vært med i Hele Norge Baker på TV3, hva er oddsene liksom;))

 

IMG_0883 894935_852164651466946_4218564864758024053_o

bildeDSC_5967

Mange ganger angrer man på ting man ikke gjør, og jeg har i år tenkt at jeg skal ikke angre…jeg skal våge og satse, jeg som er en tenker og som egentlig trakter etter det trygge. Jeg kastet meg med på Hele Norge Baker, tv var vel noe jeg aldri hadde tenkt jeg skulle gjøre…men gu så artig. Jeg må bare være så ærlig å si at det kunne jeg gjort mere av, det var noe nytt som ble vekket i meg…å ja jeg tenker enda at en nordlenning med saftig bakst og nordnorske gloser hadde vært på sin plass i et bakeprogram. Det frodige, ærlige og ujålete, jeg som synes det er perfekt når sjokoladen ikke holder seg der den skal være, men som synes det er deilig at den renner nedover kaken…eller når nanbrødene blir helt forskjellige i formen, jeg synes det er gøy…smaken er jo god uansett:)) Bloggen min har vokst og jeg kjenner at bokdrømmen min kommer ut gjennom bloggen. Jeg storkoser meg med det men desverre har det blitt mindre av det i år ettersom mitt bakeri åpnet. Jeg får hele tiden henvendelser om jeg snart tar opp tråden igjen, og ja det blir mere blogginnlegg i 2015, jeg lover. I mellomtiden så synes jeg dere skal klikke innom mine 10 mest leste oppskrifterpå bloggen på listen under:)

DSC_0565 DSC_0789

894935_852164651466946_4218564864758024053_o DSC_1279

 

  1. Stablebrød med timian, basilikum, sitron og parmesan
  2. Troikakake 
  3. NAN BRØD
  4. Saftig sjokoladekake
  5. Smulekake med ostekrem
  6. Pull apart bread med parmesan, tomato og basilikum 
  7. Purre og druesalat
  8. Kyllingsandwich med karridressing 
  9. Eggesalat med karri og epler 
  10. Kylling i rød karri og kokosmelk

 

Den 7. Juli da min blogg var 1 år satt jeg med papirene i håndene og hadde startet Bakerinnen AS, kun jeg og noen til visste om det. Samme dag dro jeg på ferie til Frankrike. Jeg var søvnløs og livredd, jeg tenkte at jeg ikke ante hva jeg kastet meg ut i…jeg hadde ingen kontroll. Uten annet enn en enorm pasjon for baking og et stort ønske om å klare å skape mitt eget bakeriunivers fulgte jeg drømmen. Lørdag 10. oktober åpnet jeg dørene til de første 367 betalende kunder, jeg var i sjokk. Jeg fikk en mottagelse jeg ikke kunne drømt om, totalt uforberedt. Det var helt vanvittig gøy, samtidig så ble man jo panikkslagen over at det ikke var nok av noe…boller, brød og kaker ble revet vekk. Jeg hadde en hel liten bestening til å hjelpe meg og jaggu var det godt…for det var kø fra kl. 10.00 til klokken 15.30 Det var ekko i kjøl, frys, brødkorger, bollefat….det var ingenting igjen…niks nada null null. I fire uker var det stinn brakke og vi kavet og lærte, feilet og mestret oss gjennom dagene. Når jeg tenker tilbake på det skulle jeg ønske jeg ikke var så redd de første ukene, for tenk deg den mottagelsen. Når jeg tenker på det nå så må jeg bare le, jeg husker ikke så mye fra de ukene, men jeg føler STOR STOR TAKKNEMMELIGHET for mottagelsen og alle de gode ordene. De husker jeg og de koser jeg meg med. Folk tok bilder, instagrammet og det hele om noe jeg hadde vært med på å skape. 2 1/2 mnd er over og etter et romjulsstengt bakeri gleder vi oss til å ta fatt på 2015 med nytt og friskt mot. Tusen takk for at dere ville stikke innom bloggen min i 2014 og dele av deres tid med meg, IT KEEPS ME GOING!!! Vi sees til et nytt og smakfullt 2015:)

DSC_1349 DSC_0736 DSC_0628 DSC_0548 DSC_0441 DSC_0384 DSC_0347 DSC_0301 DSC_0232 DSC_0222DSC_1407 DSC_1357 DSC_1511 DSC_1586 DSC_1685 DSC_1759 DSC_0170 DSC_1783 DSC_0186 DSC_1659

Under ligger linker til alle avisoppslag, jaggu ble det noen. På et punktvarjeg nesten agurknytt;)

http://www.nord24.no/nyheter/article7636629.ece

http://www.side2.no/underholdning/disse-skal-kjempe-om-a-bli-norges-beste-baker/5158480.html http://www.nord24.no/nyheter/article7505079.ece

http://www.ht.no/incoming/article9408983.ece

http://www.ht.no/incoming/article9385271.ece

http://www.ht.no/incoming/article10217342.ece

http://www.ht.no/incoming/article10263924.ece   

 http://www.ht.no/incoming/article10291387.ece

http://haalogalandavis.no/index.php?page=tjenester&sub=filmklipp&do=vis&VideoID=31

 

Legg igjen en kommentar