BAKERINNEN mitt lille håndverksbakeri

Lik

fotobooth

En drøm er blitt til virkelighet. En drøm jeg har båret på i flere år, og plutselig skjer det. Bakerinnen AS skal bli min nye arbeidsplass, og jeg er ikke lite stolt over å endelig tørre å ta steget ut å realisere drømmen. Et lite håndverksbakeri som jeg skal kose meg i hver dag. Endelig kan jeg si at lokalene mine blir i Storgata 17, der skal det sive ut deilig duft av bakst som skal lokke alle som farer forbi inn. Jeg gleder meg til at folk akn stoppe i farta å komme innom…Om du vil ha en kanelsnurr, et hjemmelaget kakestykke eller en deilig blings så blir det litt av konseptet til Bakerinnen.  Kjøkkenet er allerede kommet, logo er klar, men en haug med ting er ikke klart. Så jeg håper at når oktober kommer så kan nøkkelen vris om, og jeg som verdens stolteste Bakerinne, kan ønske dere velkommen til min verden.

Jeg lover å gjøre så godt jeg kan, jeg lover å prøve å gi igjen litt av det alle har gitt meg i denne perioden hvor det har vært både tv og blogging. Jeg er ydmyk og håper forventninger innfries. Det kommer til å bli heltisk da jeg skal gjøre mesteparten selv, så det blir «learning by doing» som jeg sier. Håper dere har lyst å få   innblikk i prossessen…det må blogges litt om den:)) Det er som til et OL, nå begynner nedtellingen av dager. WISH ME LUCK;)

 

8 thoughts on “BAKERINNEN mitt lille håndverksbakeri

  1. Er helt sikker på at du vil lykkes stort:) Virker som du har en nydelig personlighet og en lidenskap for det du holder på med 🙂 Ønsker deg lykke til og gleder meg til jeg skal besøke min bestemor i Harstad for da skal jeg innom storgata 17 🙂 Har nå prøvd stablebrødene dine og de ble en «høydare» på jobblunsjen 🙂

  2. Ummmm…… Høres jo helt fortreffelig ut med bakeri rett ned i gata fra der jeg bor. Blir nok stamkunde…. Rusle ned på morningen å ta med hjem nystekt brød…. Mmmm

Legg igjen en kommentar