Bakerinnen gir ut betroelsene i BOK

Lik

_87A7522-3

Dette har jeg gledet meg så til å dele med dere. JEG SKAL GI UT BOK!!! Det har lenge vært en drøm, så da jeg fikk en mail 31. desember med spørsmål om jeg hadde lyst å lage bok på Utenfor Allfarvei forlag, så var svaret mitt: JAAAAA!!! At noen tror på deg og har lyst å jobbe sammen slik at jeg får lovt å lage en mat-feelgood-bok er bare en fantastisk følelse. Det er også utrolig flott å se hvilken kunnskap og kompetanse vi har i byen vår. Vi har nemlig Veronica Melå som eier forlaget Utenfor Allfarvei, Harriet M. Olsen på Kvitebjørn Foto som har tatt alle bildene, Hipp Hurra og Rui som designer boken, ja alle disse flinke folkene i min egen Harstad by. Det gjør det hele veldig nært og ekte.

Jeg vet at boken kommer til å bli så fin…jeg har allerede kjent på papirkvaliteten, funnet farger, tittel og utseende, sett bildene…ja… jeg har en sikkelig god følelse.

Boken kommer til høsten og vil inneholde nye og gamle oppskrifter samlet sammen i lag med noen saftige betroelser. Så som dere sikkert skjønner har det vært noen hektiske måneder. Først med oppstart av bakeriet, så har jeg siden januar jobbe målrettet med boken som nå skal bli ei bok for alle som har lyst å lære seg litt mere om kaker, brød, boller og tips til gode småretter. Her er det «lifesavers» oppskrifter om du har dårlig tid, tips og råd, kaker som er litt mere utfordrende, deilig tilbehør og ikke minst noen oppskrifter som er fornyet med en liten «twist», og maaaaasse deilig marengs:))

Så håper jeg alle følger med og at dere er klar for boklansering på Bakerinnen til høsten:))))

_87A7523

4 thoughts on “Bakerinnen gir ut betroelsene i BOK

Legg igjen en kommentar