VALENTINESDAY på HJERTERDAME

Lik

bilde 1

 

ALL YOU NEED IS LOVE…bomparompabom…ALL YOU NEED IS LOVE….denne sangen kommer til strømme fra høytaleren for jeg jobber til vanlig i en lekker liten butikk som heter HjerterDame, quoten «Alt hva hjertet begjærer» er vårt «valgspråk»;)) Så jeg tenkte at jeg måtte vise dere litt hva vi holder på med til den o`store kjærlighetsdagen. Det bunger med roser og kjærestegaver, man kan faktisk få litt dårlig selvtillit av å jobbe i en slik butikk;) det er nemlig utrolig mange flinke menn som er ute på litt valentinesshopping akkurat denne dagen. De søteste er i tidlig stemmeskifte og har nettopp fått seg kjæreste, og de eldste er rørende, og forteller gjerne om et langt og lykkelig liv sammen som skal feires i dag. Noen kommer inn med ren skjær passion i blikket, og det setter jo fantasien vår i gang…da er de så romantiske at jeg hadde nesten ønsket at slike menn holdt kurs:))  Det er ganske så fantastisk å kunne fylle arbeidsdagen med masse fine ting og morsomme opplevelser. Blomster er jo også sesongbetont, så råvarene endrer seg jo i takt med årstiden. For utenom at vi selger røde roser, så er jo sesongen for tulipaner på det beste på denne tiden. Jeg elsker forandringen blomstene skaper, at noe får du tak i nå og andre ting ikke før til sommeren…jeg gleder meg allerede til Peonene er på tur.

bilde 2 bilde 3

 

bilde 1 bilde 2

HjerterDamene har ryddet plass til blomster, sjokolade og ballonger….om noen vil komme med et par diamanter så har vi plass til det og, vi gleder oss. Håper alle får en strålende Valentines Day, og som  jeg sier til mine barn: det er en dag for gode ord og vi feirer kjærligheten. Litt amerikansk, ja mulig, men vi liker det. Så kan folk legge i det hva de vil. Start dagen med å sende en super fin sms, eller send en sang som betyr noe ekstra på Facebook, jeg lover bonuspoeng og stjerner:) Jeg står nemlig hver Valentines Day og ser resultatet…de kommer nemlig tilbake og vil ha året etterpå også:) og gliset går gjerne rundt huet, så noe får man igjen for det;))

bilde 4

1003081_587752511320469_575239931_n

Legg igjen en kommentar