Betroelser om en stillongs og fem spiselige påskefavoritter fra Bakerinnen familien

Lik

DSC_0996-1024x648

Da er det påskeferie for noen, og noen har kanskje noen dager igjen til de kan legge beina høyt og nyte noen fridager. Selv er jeg så heldig at mine barn har dratt på hytta til besteforeldre og har det helt fantastisk, mens vi kommer etter om noen dager. Så hva gjør man på sånne dager når man er helt barnefri? Jo, man har jo all verdens med planer om husvask og rydding, baking og bloggplannlegging. Men hva gjør man i realiteten…minst mulig!!! Jeg har hatt meg en lang dupp i går og i dag, og det er altså så deilig. Ellers så har jeg planlagt en påskekake fra Bakerinnen som dere skal få oppskrift på i morgen. Jeg har et stort prosjekt på gang som jeg har jobbet med og har nesten ledd meg skakk av i dag, mer om det skal dere få høre senere. Jeg har prosjekt nummer to som jeg holder på med, i grunn også et morsomt prosjekt som jeg gleder meg til å introdusere for dere. Så klesvask og husvask er med andre ord på stede hvil.

Så…det skjer litt av hvert som selvfølgelig i tillegg til mitt bakeri opptar mye av min tid, og som desverre gjør at denne bloggen har seilt sin egen sjø. Jeg som elsker denne bloggen, den er jo mitt lille hjertebarn som jeg har slike planer og drømmer for…men den kommer altså i siste rekke for øyeblikket, og det føles ikke bra. Jeg må rett og slett sette av tid til den, men jeg mener jo i motsetning til de som som skylder på tidsklemma, at TID kan man finne til alt man har lyst til:))

Når det bærer avgårde til fjells er sekken sekken fylt av godis, bøker, spill og ullstilongsen. Jeg tenker å gå i ullstilongs hele påsken. Er det ikke helt fantastisk at i påsken på fjellet kan man gå med strikk rundt livet. Den delige stillongsen som ikke strammer noen plasser, som bare får mere og mere rar fasong etterhvert som du slentrer rundt i den, og blir mere og mere behagelig. Jeg har riktignok fått meg en rosa, jeg har nemlig måttet bruke herremodell (blå med hull i front) på grunn av at jeg har over gjennomsnittet lange bein, så rosa stillongs er et nytt kapittel for meg…jeg føler meg ørlittegranne sexy, hvertfall før den har fått rompe og knær;)  Nei jeg må si meg stolt over å gå for komfort fremfor haute couture;))

Når vi endelig kommer opp på fjellet er jeg jo ansvarlig for en del av det som skal spises i påsken, og kaker til min sønn som blir 14 år skjærtorsdag og min søsters forsinkede bursdagsfeiring. Vil dere da vite hva som er Johansens fem påskefavoritter? De som vi ALLTID spiser i løpet av påsken? Da finner du de på linken under, kanskje de havner på deres påskeferie, hvis ikke…så kommer en deilig påskekakeoppskrift som er helt ny i morgen:) Kos dere videre på den deilige søndagen, så sees vi snart.

http://www.bakerinnen.no/horn/

http://www.bakerinnen.no/eggesalat-med-karri-og-epler/

http://www.bakerinnen.no/sukssesterte-med-sjokolade-og-brente-mandler/

http://www.bakerinnen.no/smulekake-med-ostekrem/

http://www.bakerinnen.no/pasketur-mat/

One thought on “Betroelser om en stillongs og fem spiselige påskefavoritter fra Bakerinnen familien

  1. Å nå gikk minnene tilbake til San Fransisco å det året jeg bodde i USA, for på havnen der kunne en kjøpe slike uthulede boller, med herlig fiskesuppe i, Eller Clamchowder var det vel, men utrolig godt og gode minner ble nå funnet frem, så må nok lage slik en dag <3

Legg igjen en kommentar