Når du har lyst på noe annet pålegg…eller en liten piff på frokostbordet, da er eggesalat tingen. Utrolig enkelt og ofte har man det meste av ingrediensene i hus. Min eggesalat inneholder karri og epler, jeg spiste det en eller annen plass en gang og fikk det ikke ut av hodet, og måtte tilslutt bare komponere min egen variant. Jeg har delt ut oppskrift i hytt og gevær for den er virkelilg god:) og det som er ekstra godt er de friske eplene og paprikaen som gir god smak og cripst konsistens.
EGGESALAT
- 5 hardkokte egg
- 1 pk majones
- 3 ts sukker
- 1 eple i små biter
- 1/2 rød paprika
- purre 15 cm finhakket
- 1 1/2 ts karri
- salt og pepper etter smak
Del eggene i småbiter, hakk parika, purre og eple i småbiter. Bland majones og krydderet, ha så i grønnsakene og eplet. Tilsett til slutt inn eggene og la det stå en liten 1/2 time så smakene for satt seg. Ta ei skive med MASSE eggesalat og nyt. Lykken er at du har god frokost eller matpakkepålegg til dagen etter om du ikke spiser opp alt da.
Så deilig dette så ut! Laget en lett versjon av eggesalat for et par uker siden, visste ikke at det var sååå enkelt! Men nå gjør jeg, og da blir det sikkert mer av det i fremtiden. Er jo skikkelig luksus pålegg som er laget på null komma svisj!
Laget denne i kveld og den smakte herlig:)))
På jobben i dag laget vi denne fantastiske eggesalaten ,å denne skal garantert på julelunsjen .