Lefsekurs i Harstad med Anne fra Hele Norge Baker

Lik

Anne fra Hele Norge Baker har tenkt seg på besøk til meg i sommer, hvilket jeg gleder meg masse til. I den anledning så har jeg bedt henne om å lære meg å bake lefser (kråtalefser/tynnlefser), noe hun er en reser på. Hun er kjent i Rogaland for sine matkunnskaper og har vært flere ganger på på God Morgen Norge på TV2, og lefsene hennes går det gjeteord om. Det som er så bra med Anne er at hun er en fantastisk dame som synes tradisjonsbakst er noe vi i kommende generasjoner må ta vare på, slik at vi lærer oss god gammeldags bakst. Jeg har i den anledning spurt Anne om ikke vi skulle laget et lefsekurs for flere også, tenker ca. 10 stk. Dette er snakk om i månedskifte juni/juli. Datoen er ikke fastsatt ennå, men jeg ønsker å sjekke stemningen for å delta på et slikt kurs. Kurset vil vare i ca. 4 timer, og dere vil få med dere lefsene dere baker. Vi har ikke fastsatt noen kurspris, men som Anne sa: dette blir jo en trivelig dag hvor vi satser på å bake, skravle og kanskje nyte en liten matbit. Jeg ønsker å sjekke ut om noen synes det kunne vært noe, før jeg sjekker angående lokaler. Unknown-3

7 thoughts on “Lefsekurs i Harstad med Anne fra Hele Norge Baker

Legg igjen en kommentar