Oslo-Innkjøp-Inspirasjon

Lik

 
En tur til Oslo i lag med bestevenninnen på innkjøp og inspirasjon gir påfyll til ekstra innsats og muligheter. Januar er en litt laber måned i bakeriet. Så det å avslutte den måneden full av inspirasjon er deilig. Som dere ser på bildene er det litt av hva som kommer inn. Litt nytt kjøkkeninteriør og masse smakfullt.Nå er det februar og endelig litt mere action. Februar er «alle hjerters måned» med morsdag og Valentines rundt hjørnet. Pluss at det til helgen er fastelaven. Vi på Bakerinnen startet januar med å åpne 08.00 tirsdag-fredag med tre frokostvarianter til å grabbe med seg i farta. Nå i februar skal vi også planlegge noen nye varianter i kakedisk og lunsjdisk. Vi har allerede en utrolig smakfull kake som er ny med chruncybunn-sitronbunn-karamelliserte epler-hvitsjokoladekrem. Den er bare vidunderlig god og med helt nye smaker og konsistenser enn de andre kakene. Ny er også vaniljeostekake på browniebunn med bærsaus til, klassiske smaker men rett og slett deilig med den kremete konsistensen.Da vi var i Oslo i helgen har vi faste ting som må spises,  og da må vi innom Hello good Pie og Burrito-project. Ikke fancy smansy i det hele tatt, men jeg liker det. En powershake på JOE & the Juices er også fast på Oslomenyen. Det som var så artig denne gangen var at jeg dro innom noen nye steder der jeg fikk inspirasjon til flere ting, men blant annet to nye superpopulære salater. Jeg møtte flere som ville dele og fortelle hvordan de gjør ting, og de salatene ble de tomme for hver dag. Så gjenstår det å se om Harstadfolket er klare for helt nye smaker. Jeg ble hvertfall overbevist.


  
Som dere ser så gikk turen videre til messen på Lillestrøm. Der er det både interiør og en avdeling med mat og matrelaterte produkter. Jeg har kjøpt inn så utrolig mye godt, jeg smattet i meg alt mulig av godsaker. Heldigvis var Christin og Knut Olav med og de smakte og mente i lag med meg. Jeg drømmer enda om mango-kokosmarmeladen, chilihonningen og endelig pistasjkrem. MEN kirsebærsausen til ostekake, sjokoladelakriskrem i boller og limevinagretten til salater gledes til å taes i bruk. Så det vil bli smaksprøvekveld med masse tips til hva dere kan gjøre med de forskjellige tingene, og jeg gleder meg så til det.

 

 

 

 

One thought on “Oslo-Innkjøp-Inspirasjon

Legg igjen en kommentar